"Pitanje je dana kada će Neymar potpisati za PSG"

Tako smatra Pete Jenson

"Pitanje je dana kada će Neymar potpisati za PSG"

Prelazak Brazilca Neymara iz Barcelone u PSG postaje jedna od najvećih transfer saga u historiji.

Naravno, ne bi se pisalo toliko mnogo o ovom transferu da nije u pitanju obeštećenje vrijedno 222 miliona eura i , po mnogim mišljenjima, budući najbolji fudbaler svijeta, Neymar.

Iz sata u sat dolaze nove informacije o odlasku Neymara u PSG, a svoje viđenje dao je i evropski fudbalski ekspert Pete Jenson. On je u razgovoru za 5 Live Footballl Daily Podcast rekao da je samo pitanje dana kada će Neymar postati novi fudbaler francuske ekipe.

"Mislim da je u slučaju Neymara samo pitanje dana kada ćemo čuti zvaničnu informaciju da prelazi u PSG. Bit ću veoma iznenađen ako se to ne dogodi. Neymar nije previše sretan što Barcelona prodaje brazilske igrače. On želi imati nekoliko Brazilaca pored sebe u timu zato je i htio da klub dovede Paulinha ranije ovog mjeseca", rekao je između ostalog Jenson.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, jučer se pojavila i informacija da bi Neymar u ponedjeljak ili utorak trebao stići na ljekarske preglede te potpisati petogodišnji ugovor sa PSG-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi