"Pjanić bi bio prava 'desetka' za Inter"

Leonardo o bh. reprezentativcu

"Pjanić bi bio prava 'desetka' za Inter"

E. Čaušević

Nekadašnji trener Intera, Leonardo, za italijanske medije izjavio je da Inter ima jako dobar tim, ali da ovoj ekipi fali prava "desetka".

Brazilski stručnjak se osvrnuo na rezultate tima kojeg je nekada trenirao, te je poručio čelnicima Intera da još uvijek nemaju pravu "desetku" u ekipi. Leonardo je kazao da Inter ima jako dobar tim, ali da je formacija dosta predvidljiva za protivnike.

"Inter je jako organizovan tim, ali mislim da imaju problema sa formacijom koja je uvijek ista. Candreva desno, Perišić lijevo, a Icardi u sredini. Iza njih je Banega koji nije dovoljno pokretljiv za svoju poziciju. Interu fali prava "desetka", a prema mom mišljenju savršeno bi se tu uklopio Miralem Pjanić", rekao je Leonardo.

Nekadašnji trener Intera dodao je da bi Pjanić napravio velike promjene u Interu, te da bi sigurno ovaj klub vratio u Ligu prvaka. Ipak, on je svjestan da je Inter propustio priliku da dovede bh. fudbalera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Znam da se Inter bori za mjesto u Ligi prvaka, ali mislim da to ove sezone neće ostvariti. Trebat će još vremena da se svi igrači uklope u ovaj tim, ali morat će dovesti i nekoliko pojačanja kako bi ostvarili zacrtani cilj", dodao je brazilski stručnjak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti