"Pjanić je vidio da su Juve i Roma dva različita svijeta"
Foto: EPA

Marotta o bh. fudbaleru

"Pjanić je vidio da su Juve i Roma dva različita svijeta"

Miralem Pjanić je u subotu prvi put nastupio protiv Rome, za koju je nastupao od 2011. do 2016. godine.

Naš fudbaler će taj meč pamtiti po pobjedi od 1:0, lakšoj povredi i neprijateljskom ponašanju navijača Rome, koji su ga vrijeđali sa tribina.

O Pjaniću je ponovo govorio izvršni direktor Juventusa Beppe Marotta, koji je istakao da je zadovoljan kako teče Pjanićevo privikavanje na novi klub.

"Pjanić je imao malih poteškoća na početku, ali to je normalno. I sam je vidio da su Roma i Juventus dva različita svijeta i logično je da mu je trebalo malo vremena da se adaptira", rekao je Marotta, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Polako postaje bitan član naše ekipe i shvata šta znači crno-bijeli dres. Mi smo strpljivi i čekat ćemo na njegove još bolje partije, jer smo svjesni njegove vrijednosti i raskošnog kvaliteta".

Miralem Pjanić je u ljetnom prelaznom roku stigao u Juventus za više od 30 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi