"Poraslo nam je sampouzdanje, možemo daleko dogurati"

Bešić uoči početka SP-a

"Poraslo nam je sampouzdanje, možemo daleko dogurati"

Muhamed Bešić je pobrao brojne simpatije naše javnosti nakon sjajnih nastupa u prijateljskim susretima protiv Obale Slonovače i Meksika.

"Mislim da smo dobro radili u Sarajevu, Americi i sada u Brazilu. Svi smo koncentrisani na trening i utakmice, što smo pokazali protiv Obale Slonovače i Meksika. Najveća mi je čast da predstavljam svoju zemlju i svoj narod u Brazilu", rekao je mladi veznjak našeg nacionalnog tima, te priznaao da nema idola iako se divi Messiju i Cristianu Ronaldu.

Bešić je najavljen kao jedan od igrača u našem timu koji mogu čuvati upravo Messija.

"Radit ću sve što mi selektor kaže. On će i uzbuđen sam zbog utakmice sa Argentinom. Imamo dobru atmosferu i veliko samopouzdanje. Prijateljske utakmice su nam podigle moral i nadamo se najboljem", istakao je Bešić, te dodao:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Ako nastavimo ovako igrati možemo daleko dogurati. Navijači mogu biti ponosni na igrače jer svi igramo srcem."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti