"Postoji šansa da se Balotelli vrati u Liverpool"

Agent Italijana otkrio

"Postoji šansa da se Balotelli vrati u Liverpool"

Italijanski napadač Mario Balotelli možda će se na kraju sezone vratiti u Liverpool, koji ima pravo na njegove usluge.

Mario je u Liverpool došao upravo iz Milana za 16 miliona funti, ali se u jedinoj sezoni na Anfieldu nije snašao, pa ga je tadašnji trener Liverpoola Brandon Rodgers odlučio vratiti u Milan, ali na posudbu.

Agent ovog napadača Mino Raiola kaže da postoji mogućnost da će se Mario vratiti u Liverpool kada mu istekne posudba.

"Teoretski, Balotelli bi se mogao vratiti u Liverpool. Liverpool ima pravo na njega i na kraju sezone bi trebao da se vrati tamo. Kakvi su planovi Jurgena Kloppa za njega, to ne znam jer još nisam razgovarao sa njim, a i rano je o tome govoriti", rekao je Raiola za italijanske medije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Balotelli se inače veoma loše snalazi i ove sezone u dresu Milana. Zbog problema sa povredom počeo je samo dva meča ove godine, a ukupno je igrao četiri. Postigao je tek jedan pogodak u Seriji A.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi