"Protiv Radničkog se iskupiti za partiju protiv Bratstva"

U Novom Travnik složni

"Protiv Radničkog se iskupiti za partiju protiv Bratstva"

Samir Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika u prošlom kolu Prve lige Federacije su sa visokih 6:0 deklasirani od Bratstva iz Gačanice.

 Novotravničani su u Gračanici pokazali blijedu partiju, ali ništa više i nije bilo za očekivati s obzirom da su otputovali veoma oslabljeni.

Zbog tri žuta kartona je nedostajao Rezdeušek, a zbog povrede Knežević, Šafradin, Mehić i Osman, dok je šef stručnog štaba Salim Duraković boravio na edukaciji trenera za UEFA Pro trenersku licencu u organizaciji Nogometnog saveza naše zemlje.

"Nadamo se da je u Gračanici bio sam loš dan, a sada dočekujemo Radnički iz Lukavca i bit će jači za pet igrača. Vjerujemo da će momci dati sve od sebe u tom susretu i iskupiti se za nedjeljni poraz", kazao je pomoćni trener NK Novi Travnik Berko Topalović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Susret između NK Novi Travnik i FK Radnički igra se u nedjelju sa početkom u 16 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi