"Radnik će se pokušati vaditi, ali zanimaju nas tri boda"

Goran Sablić pred Radnik

"Radnik će se pokušati vaditi, ali zanimaju nas tri boda"

Široki Brijeg će u subotu protiv Radnika na Pecari tražiti šestu uzastopnu domaću pobjedu i tri boda koja bi ga zadržala u vrhu prvenstva Bosne i Hercegovine.

Isti suparnici susreli su se prije nekoliko dana u Kupu BiH u Bijeljini i „Plavo-bijeli“ su tada slavili s 1:0.

"Istina je da smo pobijedili Radnik u Bijeljini, no naš cilj je odigrati znatno kvalitetnije na Pecari i upisati pobjedu koja bi nas ostavila u vrhu. Nikako ne smijemo podcijeniti goste koji su kvalitetnija momčad nego to sugerira njihov trenutačni bodovni učinak. Oni će se sigurno pokušati „vaditi“ protiv nas, zato je za očekivati drukčiju utakmicu nego u Kupu BiH. Moramo biti maksimalno koncetrirani u svakom trenutku i odraditi sve zadaće kako bismo i dalje bili stopostotni na Pecari", rekao je u najavi prvenstvenog dvoboja Široki Brijeg – Radnik trener „Plavo-bijelih“ Goran Sablić.

Podsjetimo, ovaj meč na rasporedu je sutra od 16.00 sati na stadionu Pecara.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi