"Real, Juve i Barca kiksaju, samo Rijeka ne"

Trener Dinama o rivalu

"Real, Juve i Barca kiksaju, samo Rijeka ne"

Trener Dinama iz Zagreba Ivajlo Petev dao je zanimljivu izjavu u kojoj se dotakao prvoplasirane Rijeke.

Tim koji sa klupe predvodi Matjaž Kek igra izuzetno dobru sezonu i u 23 utakmice ima skor od 19 pobjeda, četiri remija i niti jedan jedini poraz.

Riječani se nalaze na prvom mjestu na tabeli sa 61 bodom, šest više od Dinama koji će do kraja sezone učiniti sve da odbrani titulu, što će biti jako teško.

Dinamo sutra igra protiv Splita, dok Rijeka gostuje Hajduku, što je možda prilika da konačno napravi neki kiks.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Gledat ću utakmicu, ali razmišljam samo o našoj protiv Splita. Do kraja prvenstva je sve moguće, ali jasno je da ćemo morati pobijediti Rijeku u obje međusobne utakmice. Kiksaju Real Madrid, Juventus i Barcelona, ali zasad samo Rijeka ne kiksa", rekao je Petev.

Zanimljivo, Hajduk bi pobjedom ili barem remijem u duelu sa Rijekom značajno pomogao Dinamu u borbi za titulu, što je samo po sebi apsurdna situacija.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi