"Ronaldo i Messi mogu namirisati strah protivnika"

Zanimljiva izjava Jeroma Boatenga

"Ronaldo i Messi mogu namirisati strah protivnika"

Njemački reprezentativac i defanzivac Bayerna iz Munchena Jerome Boateng poručuje da Cristiano Ronaldo i Leo Messi mogu namirisati strah protivnika.

Boateng smatra da je to dodatna sposobnost koju ima ovaj dvojac i da ih to čini dodatno opasnima. Također, on smatra da strah mogu namirisati i Suarez i Neymar što ih čini skoro pa nezaustavljivima.

"Ronaldo, Messi, Suarez i Neymar mogu sve, pa čak i namirisati strah protivnika. Oni namirišu ako se bojite i to samo jednim udisajem", rekao je Boateng i nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Oni su previše dobri da ne smijete priuštiti niti jednu jedinu grešku. Svi imaju odličnu brzinu i tehniku. Ronaldo ima visinu i odličnu tehniku. Ne smijete biti lijeni kada igrate protiv takvih igrača".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi