"Ronaldo je bolji od Messija, ali ima neko bolji i od njih"

Tako kaže legendarni Roberto Carlos

"Ronaldo je bolji od Messija, ali ima neko bolji i od njih"

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Roberto Carlos izjavio je da je Cristiano Ronaldo bolji od Lionela Messija, a da je trenutno najbolji na svijetu Neymar.

Legendarni lijevi bek rekao je da je Cristiano Ronaldo više potrebniji Realu nego što je to Messi Barceloni, te da mnogo više pridonosi rezultatima kraljevskog kluba.

„Messi je fenomen, ali Ronaldo je bolji jer je u Realu uradio sve što se moglo uraditi. Ne kažem da Real nema još igrača, ali siguran sam da je Ronaldo više donio Realu nego Messi Barceloni“, kazao je Brazilac, te dodao:

„Kad god me pitate za Messija i Ronalda ja moram reći da je Neymar najbolji fudbaler na svijetu. On će osvojiti Zlatnu loptu u narednim sezonama i nadmašiti Ronalda i Messija“,.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.