"Ronaldo je običan glumac"

Reprezentativac Islanda uzvratio

"Ronaldo je običan glumac"

Cristiano Ronaldo nije bio zadovoljan igrom svog tima u remiju sa reprezentacijom Islanda.

Fudbaler Reala nakon meča imao je šta da kaže i na račun rivala, za koga nije štedio grube riječi.

"Oni su slavili kao da su osvojili naslov prvaka. To je mali mentalitet, zbog toga ni neće napraviti ništa", izjavio je Ronaldo.

Ipak, ni igrači Islanda nisu ostali dužni portugalskom asu, pogotovo Kari Arnason.

"Cristiano je veliki fudbaler, ali mali čovjek. To što je on rekao, to su riječi jednog gubitnika. Niko nije očekivao da ćemo dominirati protiv reprezentacije Portugala, ali niste valjda očekivali da ćemo se predati. Upravo zbog ovakvih stvari Messi će biti uvijek ispred njega. Messi to sigurno ne bi nikada rekao, ali od njega smo to čuli. On je frustritan jer tokom cijelog meča nije uspio da uđe u šansu. Samo je kukao i glumio da je fauliran".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi