"Ronaldo je više volio kafanu nego treninge"

Lucescu o legendarnom Brazilcu

"Ronaldo je više volio kafanu nego treninge"

Bivši trener Intera Mircea Lucescu govorio je za italijanske medije o legendarnom brazilskom napadaču Ronaldu, kojeg je nekada trenirao.

Rumun je Ronalda trenirao u sezoni 1998/98., kada je Brazilac postigao samo 14 golova u 19 utakmica za Inter, a kaže da je s njim imao dosta problema na treninzima.

"Mnogo sam volio Ronalda, ali on nije želio baš mnogo da trenira. Više je volio kafanu nego treninge i tamo je provodio mnogo vremena. Uvijek je želio da igra bez previše treninga, a bio je nevjerovatno talentovan", rekao je Lucescu, koji je potom dodao:

"Vjerujem da bi Ronaldo imao još impresivniju karijeru da je bio barem malo skloniji treninzima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi