Ronaldo je bio bijesan nakon gola Atletica

Portugalac nezadovoljan igrama svojih saigrača

Ronaldo je bio bijesan nakon gola Atletica

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida proteklog vikenda poraženi su na domaćem terenu od Atletico Madrida (1:0).

Poraz kraljevskog kluba u gradskom derbiju naljutio je mnoge, ali je svoje nezadovoljstvo nakon utakmice najviše iskazao Cristiano Ronaldo. Naime, Portugalac je nakon utakmice izjavio da je Real bio očajan i da je razlog za to što ostali igrači Kraljeva nisu na njegovom nivou.

Iako je Ronaldo nakon toga pokušao da demantuje te navode španski medija na internetu se pojavio novi snimak koji ne ide u prilog zvijezdi Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon što je Real primio gol na Santiago Bernabeu, Ronaldo nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo, a posebno je ljut bio na svoje saigrače.


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije