"Salihovićeva lijeva noga je pravi brend"

Sven Schipplock o bh. nogometašu

"Salihovićeva lijeva noga je pravi brend"

S. Mlaćo

Ne prestaju pohvale na račun bivšeg bh. reprezentativca Sejada Salihovića nakon debija u dresu svog HSV-a protiv Hannovera.

 HSV je poražen, ali Salihović je imao zapaženu rolu, te su očekivanja ljudi u klubu velika.

Poznato je da Salihović ima sjajnu "ljevicu", te da su mu specijaliteti slobodni udarci. Zajedno sa Salihovićem svlačionicu u HSV-u dijeli i Sven Schipplock, koji je to isto učinio i u Hoffenheimu. 

"Igrali smo zajedno četiri godine i znamo kako Sejad diše na terenu. Vidjelo se u meču protiv Hannovera da nam može biti od pomoći. On je veliki dobitak za naš tim i voli loptu. Njegova lijeva noga je pravi brend", jasan je bio Schipplock.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihović (32) je u HSV stigao iz švicarskog Sent Gallena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti