"Šalili smo se s Pjanićem zbog Nainggolana"
Foto: EPA

Dybala pred meč s Romom

"Šalili smo se s Pjanićem zbog Nainggolana"

Midhat Šljivak

Fudbaler Juventusa Paulo Dybala komentarisao je predstojeći meč protiv Rome.

Ovaj meč će biti poseba za Miralema Pjanića. Bh. veznjak je prethodnih pet godina nosio dres Vučice, no Dybala vjeruje kako će Pjanić bez problema odigrati ovaj meč.

"Pjanić mora biti spreman za ovaj meč. Ranije je već nastupao protiv Lyona, koji je također njegov bivši tim. Veliki je profesionalac i vjerujem da neće biti problema. Na treningu smo se šalili zbog činjenice da li stvarno Radja Nainggolan ne želi razgovarati s njim. Nije nam ništa rekao", istakao je Dybala.

Također, je dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Neće samo Roma u subotu biti protiv nas. Međutim, ako pobjedimo, to će biti jasan znak za naše rivale", istakao je Dybala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi