"Samo bi ludi Bosanac pristao da vodi ekipu u ovom trenutku"

Zanimljiv komentar Akrapovića nakon meča

"Samo bi ludi Bosanac pristao da vodi ekipu u ovom trenutku"

Fudbaleri Splita pobijedili su danas na domaćem terenu Cibaliju u derbiju začelja 23. kola HNL-a.

Trener Splita, bosanskoherccegovački stručnjak, Bruno Akrapović, imao je veoma zanimljivu konferenciju za novinare nakon meča.

Iako je bio veoma zadovoljan nakon važne pobjede, Akrapović je poručio da je situacija veoma teška i da ekipa mora dati sve od sebe kako bi izborili opstanak na kraju sezone.

On je upitan hoće li njegovim igračima sada biti lakše, nakon današnje pobjede, a odgovor je bio veoma zanimljiv.

"Neće, sad im ja jašem za vratom. Samo ludi Bosanac bi preuzeo ekipu u ovom trenutku. Vrlo je teška situacija, treba to podići, a oni me moraju slijediti. Ja sam im sada veći problem nego Cibalia jer moramo još puno toga mijenjati da bismo postali bolja ekipa. U odnosu na Dinamo, protiv koga sam ja uzeo odgovornost za poraz, sada su popravili dojam i dobili prolaznu ocjenu", rekao je Akrapović.

Split je nakon ove pobjede ostao na 9. mjestu sa 15 bodova, dok je iza njih Cibalija sa samo devet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi