"Samo strpljivo, mogli bismo postati veliki evropski klub"

Trener Tottenhama tvrdi

"Samo strpljivo, mogli bismo postati veliki evropski klub"

Edmir Škorić

Trener Tottenhama Mauricio Pochettino smatra da njegov tim još nije dovoljno zreo za trofeje.

Tottenham je prošle sezone završio na drugom mjestu iza Leicestera, a ove sezone Spursi još mogu jedino da se nadaju trofeju u FA Kupu.

"Mislim da su očekivanja još veća, no to je normalno nakon prošle sezone u kojoj smo završili drugi", rekao je Pochettino, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ipak, ne znam jesmo li spremni za trofej. Moramo da bude strpljivi. No, izgradili smo temelje, imamo novi trening centar, stadion, postajemo veliki klub i ne trebamo biti zabrinuti. Na putu smo da postanemo jedan od najboljih klubova u Evropi. Trebamo biti pametni i samo raditi, to će sve doći na svoje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi