Musemić nakon meča u Mostaru

"Smatrali su da pričam gluposti, a upozoravao sam na Velež"

Sloboda je pogotkom Zajka Zebe u sudijskoj nadoknadi savladala Velež u Mostaru s 2:1.

Na kraju utakmice, trener FK Sloboda Husref Musemić nije bio iznenađen velikim otporom koji je pružio Velež:

"Utakmica teška, kao što sam očekivao. U najavi sam to govorio, a mnogi su se smijali, da ja pričam gluposti. Mislim da smo zasluženo pobijedili, mogli smo ranije riješiti utakmicu, ali i da primimo gol. To je sport. Nismo dobro otvorili utakmicu, primili smo gol, Velež se borio. Čestitam svojim igračima. Mislim da će nam ova pobjeda puno značiti na psihološkom planu, i da će nam dati veći podstrek za naprijed", rekao je Musemić.

Trener Veleža Zijo Tojaga nije imao šta zamjeriti svojim igračima na borbenosti i zalaganju:

"Čestitam Slobodi na zasluženoj pobjedi. Moji igrači su pružili više od maksimuma. Kada je Sloboda krenula po gol, mi nismo iskoristili par kontri, a to smo i priželjkivali, jer smo dobro posložili odbranu. Moji igrači nisu bili skoncentrisani, žurili su. Na kraju, čestitam na zasluženoj pobjedi", istakao je Tojaga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti