"Spahić je odličan fudbaler, ali nam nije potreban"

Ništa od dolaska u Sloveniju

"Spahić je odličan fudbaler, ali nam nije potreban"

Olimpija želi Emira Spahića. To je bio naslov vijesti koju su jučer plasirali pojedini slovenački mediji, međutim od transfera bh. reprezentativca u ljubljanski klub neće biti ništa. 

Spahić se prije nekoliko dana razišao sa HSV-om, a činjenica da je trenutno slobodan igrač je privlačna mnogim klubovima i sve je više zainteresovanih strana. Među klubovima koji su ga navodno željeli se spominjala i Olimpija. 

"Nema dvojbe, Spahić je odličan fudbaler, ali mi već imamo mnogo centralnih defanzivaca. Zbog toga nam nije potreban", kazao je sportski direktor kluba Ranko Stojić za list Ekipa SN. 

Iako se povratak na naše prostore činilo kao realna opcija, izvjesno je da će Spahić ostati u inostranstvu. Tokom bogate karijere Spahić je imao priliku igrati za klubove poput Bayera, Montpelliera, Lokomotiva, Seville, HSV-a...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi