"Šteta zbog Lige prvaka, želimo osvojiti Evropsku ligu"

El Shaarawy poručuje

"Šteta zbog Lige prvaka, želimo osvojiti Evropsku ligu"

Roma se ove sezone neće takmičiti u Ligi prvaka, ali poraz od Porta nije završio evropsku avanturu ovog kluba za sezonu 2016/17.

Klub iz italijanske prijestolnice će igrati u Evropskoj ligi, a prema riječima napadača Stephana El Shaarawyja, cilj je osvojiti drugo po snazi evropsko klupsko takmičenje.

"Šteta što se nismo plasirali u Ligu prvaka, ali igrat ćemo u Evropskoj ligi. Naš cilj je osvajanje tog takmičenja i mislim da to možemo učiniti", rekao je El Shaarawy, te dodao:

"Prelazni rok je završen i doveli smo neke sjajne fudbalere koji nam mogu pomoći u tome. Pripremamo se, imamo potencijal da ostvarimo dobre rezultate u novoj sezoni i potrudit ćemo se da tako i bude".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Roma će u grupnoj fazi Evropske lige igrati protiv Viktorije, Astre i Austrije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti