"Sturridgeu nije ostalo još mnogo vremena u Liverpoolu"

Bivši igrač Redsa tvrdi

"Sturridgeu nije ostalo još mnogo vremena u Liverpoolu"

Nekadašnji prvotimac Liverpoola Dietmar Hamann smatra da Danijelu Sturridgeu nije ostalo još mnogo vremena na Anfieldu.

On je rekao da veliki problem za napadača reprezentacije Engleske predstavljaju česte povrede.

"Mislim da je sljedećih šest mjeseci ključno za njega. Njegov kvalitet uopšte nije sporan, ali je pitanje koliko će strpljenja Klopp imati sa njegovim povredama", rekao je Hamann i dodao:

"Mislim da su se i u Cityju pribojavali njegovih čestih povreda i da su ga zato i prodali. Kloppu treba napadač na kojeg se može osloniti i koji će uvijek biti fizički spreman".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Dietmar Hamann bio član generacije Liverpoola koja je, predvođena Rafaelom Benitezom, osvojila Ligu šampiona 2005. godine tako da se njegove riječi sigurno mnogo cijene na Anfielu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi