"Svi će željeti da dokažu da zaslužuju dres koliko i Džeko"

Selektor Izraela svojim fudbalerima:

"Svi će željeti da dokažu da zaslužuju dres koliko i Džeko"

Fudbalska reprezentacija Izraela danas u prijepodnevnim satima obavila je svoj treći trening otkako se okupila u sklopu priprema za duel kvalifikacija za EURO 2016 protiv naše reprezentacije.

Prema onome što se može vidjeti na treninzima Izraela Guttman, teško da će odstupiti od postave o kojoj smo još jučer pisali. 

Nakon nevolja golmana Ariela Harusha, izraelski selektor je naknadni poziv uputio Boris Klaimanu.

Iako to nije nije rekao u kamere izraelskih medija prije početka treninga, pred sami početak jasno su se mogle čuti Guttmanove upute svojim fudbalerima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mi prije svega trebamo da gledamo sede i igramo jednu normalnu utkamicu. Nemojte biti zbunjeni činjenicom da će Bosna u polju igrati sa deset fudbalera koji žele da dokažu da zaslužuju reprezentativni dres jednako kao i Džeko. Repezentacija Bosne će igrati za svoj narodi sa velikom željom da poboljša slab start na početku kvalifikacija", rekao je Guttman svojim fudbalerima.

Ekipa portala SportSport.ba od petka će biti na licu mjesta u Haifi, a ekskluzivnih video snimaka, fotografija i informacija ni ovoga put neće nedostajati!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.