"Totti je zbog porodice odbio da dođe u Japan"

Definitivno završio karijeru

"Totti je zbog porodice odbio da dođe u Japan"

E. Čaušević

Legendarni fudbaler Francesco Totti na kraju prošle sezone odlučio je završiti svoju igračku karijeru uz veličanstven oproštaj na Olimpicu.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Rome, a u svojoj 40. godini odlučio je da je vrijeme da okači kopačke o klin. Iako se špekulisalo da bi italijanski fudbaler mogao odigrati još jednu sezonu na kraju je potvrđeno da od toga neće biti ništa.

Kralj Rima odlučio je da ostane u Romi u kojoj će najvjerovatnije dobiti direktorsku poziciju. Totti je bio na pragu odlaska u Japan gdje je trebao potpisati jednogodišnji ugovor sa Tokyo Veryjem, no to je propalo, a sada je poznato i zašto.

"Totti je bio dostupan i pregovarali smo. U jednom trenutku smo pomislili da će doći u naš klub na jednu sezonu, ali od toga nema ništa. Njegova porodica nije željela da dođe u Japan i mi poštujemo odluku", rekao je predsjednik japanskog kluba Hideaki Hanya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi