"Trebali smo slaviti, Olimpik nam nije ništa napravio"

Trener Metalleghea za SportSport.ba

"Trebali smo slaviti, Olimpik nam nije ništa napravio"

Samir Mlaćo

Iako je Olimpik bio blagi favorit, nogometašima Metalleghea malo je nedostajalo da protiv Sarajlija upiše važnu pobjedu. 

Ipak, do toga nisu uspjeli doći, te je meč završen bez pogodaka. Opet je velika boljka Jajčana bila realizacija, međutim šef struke ovog tima Romeo Šapina nije nezadovoljan.

"Trebali smo postići pogodak. Problem je realizacija, mada je Olimpik dobra ekipa. Nisu nam ništa napravili, a ja sam zadovoljan borbenošću mojih igrača. Ostaje žal za par veoma lijepih prilika koje nismo iskoristili", kazao je Šapina za SportSport.ba.

Već u srijedu Jajčani će na svom terenu dočekati NK Travnik u meču Kupa NS FBiH. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Idemo na pobjedu protiv Travnika. Priliku u tom meču će dobiti igrači koji su imali nešto manju minutažu u dosadašnjem dijelu sezone", ističe trener popularnih Kraljeva iz Jajca.

Jajčani nakon pet kola imaju tri osvojena boda, iako su bar po prikazanom zaslužili mnogo više. Žale za propuštenim prilikama, ali po mišljenju mnogih u klubu na bodovni saldo uticale su i djelioci (ne)pravde kojima Jajčani baš nisu bili omiljeni ove sezone, čak naprotiv.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi