"U pobjedu vjerujem, u plasman u viši rang sam ubijeđen"

Damir Krupalija pred susret sa Burchom

"U pobjedu vjerujem, u plasman u viši rang sam ubijeđen"

Ovog vikenda se nastavlja i takmičenje u A1 ligi, a jedan od najzanimljivijih utakmica odigrat će Burch i Bosna Royal.

U 'mali sarajevski derbi' s ulogom favorita ulazi Bosna Royal, koja je istrajna u namjeri da se do kraja sezone plasira u viši rang.

"Iskreno, očekujemo pobjedu i to ne zato što smatramo da smo mnogo bolji, već zbog toga što su nam bodovi prijeko potrebni za ulazak u playoff. Burch se doveo u prilično nezgodnu poziciju, imaju samo dvije pobjede više od dva posljednjeplasirana tima i sigurno je da će imati motiv. Ipak, idemo na pobjedu i vjerujemo u nju", rekao je za SportSport.ba direktor ali i košarkaš Bosne Royal Damir Krupalija, koji je potom dodao:

"Ja sam optimista i ubijeđen sam za plasman među četiri najbolje ekipe, što znači playoff. Isto tako vjerujem i u plasman u viši rang. Da ne vjerujem, ne bih se trudio, skidao u dres i igrao".

Utakmica između Burcha i Bosne Royal igra se sutra (subota) na Mojmilu, s početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi