"Uvijek ću biti Chelseajevo dijete"

Frank Lampard tvrdi

"Uvijek ću biti Chelseajevo dijete"

Midhat Šljivak

Legendarni veznjak Frank Lampard početkom ove sezone je pojačao ekipu Manchester Cityja.

Lampard je potpisao ugovor s New York Cityjem, ali je kao posuđen igrač u ovoj sezoni nastupao za Manchester City.

Za pojedine navijače Chelseaja, potpis za City je bila izdaja, ali Lampard ističe da će on uvijek biti dijete Chelseaja.

"Proveo sam 13 godina u Chelseaju i uvijek ću biti dijete ovog kluba. Odlučili su da me puste iz kluba i s 35 godina nisam imao pravo da se protivim. Ponuda Cityja je bila predobra da bi se odbila. S navijačima Chelseaja imam sjajan odnos. Nije prekinut i nadam se da nikad neće biti", rekao je Lampard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Frank je ove sezone odigrao 30 utakmica za City, a postigao je sedam pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.