"Uvjeren sam da ćemo se vratiti neporaženi sa Koševa"

Vezista Radnika pred meč protiv Sarajeva

"Uvjeren sam da ćemo se vratiti neporaženi sa Koševa"

M. Jakovljević

Radnik iz Bijeljine danas gostuje na Koševu kod Sarajeva.

Ekipa iz Bijeljine ne opterećuje se mnogo rezultatom te poručuju da se žele predstaviti u što boljem svjetlu.

Poseban motiv za dokazivanje imat će Dino Bećirović i Samir Memišević potencijalni reprezentativci BiH.

"Protiv Sarajeva nemamo šta izgubiti, rasterećeni smo i sa velikim motivom čekamo susret. Na njima je veći pritisak, jer žele odbraniti naslov. Mi smo imali nekih oscilacija u igri ali smo se vratili poslije pobijede nad Travnikom. Uvjeren sam da ćemo prikazati dobru igru i kući se vratiti neporaženi", kaže vezista Dino Beširović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stub odbrane Samir Memišević poručuje: "Sarajevo je favorit ali i oni imaju slabih tačaka u igri koje ćemo pokušati iskoristiti. Moramo  igrati igru koja nas je krasila tokom jeseni, disciplinovano i odgovorno. Samo takav pristup igri dovest će nas u situaciju da se radujemo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi