Schalke odbio zvaničnu ponudu za Kolašinca

Chelsea poslao ponudu

Schalke odbio zvaničnu ponudu za Kolašinca

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac već nekoliko sedmica nalazi se u centru pažnje sportske javnosti jer se špekuliše o njegovom odlasku iz Schalkea.

Kolašinac s njemačkim klubom ima ugovor do kraja ove sezone, a već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da bi karijeru mogao nastaviti u Juventusu ili Chelseaju. Njemački Bild večeras je objavio da je londonski klub poslao zvaničnu ponudu za našeg igrača, ali su je čelnici Schalkea odbili.

Kako navodi ovaj njemački portal Chelsea je danas zvanično poslao ponudu za Kolašinca kojeg su na Stamford Bridgeu željeli vidjeti već za nekoliko dana. Londonski klub želio je osigurati dolazak bh. igrača koji također ima ponudu Juventusa da dođe u Torino na kraju sezone kao slobodan igrač.

Još uvijek nije poznato koliko je Chelsea ponudio za Kolašinca, te zašto je Schalke odlučio da odbije ovu ponudu kada će bh. igrač najvjerovatnije klub napustiti kao slobodan igrač. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, mnogi su sigurni da je Kolašinac odlučio da ostane u Schalkeu do kraja sezone, da te će na ljeto karijeru nastaviti u dresu Juventusa.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi