"Više ne vidim ništa dobro u tome što sam igrač Chelseaja"

Mladi fudbaler otvorio dušu

"Više ne vidim ništa dobro u tome što sam igrač Chelseaja"

Vjerovatno niti jedan klub na svijetu ne posjeduje više fudbalera od londonskog Chelseaja.

Pored igrača koji igraju za prvi tim, Chelsea ima na desetine onih koje već godinama drži pod ugovorom ali posuđuje u klubove širom Evrope, a neki su čak završavali i u Premijer ligi BiH (Matej Delač). Podaci kažu da je Chelsea ovog ljeta posudio čak 38 igrača što je skoro nevjerovatno.

Jedan od onih koji nikako da dočekaju šansu u timu Plavaca je i Lucas Piazon, koji je odlučio otvoriti dušu i priznati šta misli o Chelseajevoj klupskoj politici vezanoj za posuđivanje fudbalera.

"Nema smisla stalno odlaziti na posudbe. To ne doprinosi fudbaleru. Moja iskustva su loša, kao i iskustva mojih saigrača koji su u istoj poziciji kao ja. Jednostavno više ne vidim ništa pozitivno u tome što sam ugovorom vezan za Chelsea", rekao je Piazon, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naravno da još uvijek želim uspjeti u Chelseaju. Prošao sam cijelu Evropu u želji da zaigram ovdje, ali ništa. Možda me to čeka u budućnosti, to ne mogu znati dok se ne desi. Ako to ne bude moguće, stvarno želim otići negdje gdje ću ostati duže od jedne sezone".

Lucas Piazon je u Chelsea stigao 2012. godine i od tada je odigrao tek tri utakmice za seniorski tim. Boravio je na posudbama u Malagi, Vitesseu, Frankfurtu, Readingu i sada je u Fulhamu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti