"Više se ne mogu žaliti da im ne dodajem loptu"

Immobile upisao tri asistencije

"Više se ne mogu žaliti da im ne dodajem loptu"

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija deklasirali su danas Benevento u gostima sa 5:1 u okviru 11. kola Serije A.

Rimski tim je bez većih problema upisao nova tri boda protiv očajnog Beneventa kojem je ovo bio 11. poraz. Sjajnu utakmicu odigrao je Ciro Immobile koji je postigao jedan gol, ali je upisao hat-trick što se tiče asistencija. Nakon meča Immobile je imao zanimljivu poruku za svoje saigrače.

"Sretan sam što sam tri puta asistirao jer su mi saigrači rekli da nikada ne dodajem loptu i da samo želim postizati golove. Više se ne mogu žaliti da ne asistiram", rekao je Immobile, te dodao:

"Nismo igrali baš kako smo željeli, ali smo na kraju sretni što smo upisali nova tri boda. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, ali smo u drugom totalno pali. Opustili smo se i to su oni iskoristili kada su nam dali gol. To nam se često dešava i ne smijemo više to da dopuštamo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi