"Vjerujem u poštenje Malage, dok se ne dokaže suprotno"

Trener Barcelone Luis Enrique

"Vjerujem u poštenje Malage, dok se ne dokaže suprotno"

Fudbaleri Barcelone sutra će na domaćem terenu igrati protiv Eibara posljednji meč ove sezone u La Ligi.

Barcelona se još uvijek nada osvajanju naslova šampiona, a za to im je potreban poraz Reala kod Malage te njihova pobjeda protiv Eibara.

Trener Katalonaca Luis Enrique poručio je pred večerašnje mečeve da vjeruje u poštenju fudbalera Malage i njihovog trenera Michela, iako se radi o legendi Reala.

"Vjerujem u profesionalizam svih fudbalera i trenera dok se ne dokaže suprotno. Obzirom da ne možemo ništa promijeniti u meču Malage i Reala, fokusirat ćemo se na naš meč. Kad završimo posao, imat ćemo puno vremena da vidimo šta je naš rival napravio", rekao je Enrique i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Davno sam se bavio matematikom. Više ne ovisimo o sebi i to daje osjećaj inferiornosti, ali borit ćemo se do smog kraja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti