)
"Vjerujem u titulu, ali ne treba otpisati Sarajevo i Želju"

Goran Zakarić za SportSport.ba

"Vjerujem u titulu, ali ne treba otpisati Sarajevo i Želju"

Fudbaleri Širokog Brijega vrijedno se spremaju za duel 20. kola Premijer lige BiH u kojem će odmjeriti snage sa Zvijezdom iz Gradačca. 

Goran Zakarić oprezan je uoči gostovanja na Banja Ilidži, obzirom da će Zvijezda svim silama pokušati pobijediti i osvojiti zlata vrijedna tri boda u borbi za opstanak. 

"Nakon trijumfa nad Slobodom došlo je vrijeme da razmišljamo o utakmici sa Zvijezdom, koja će sigurno biti izuzetno teška. Zvijezda je u lošem izdanju kada su u pitanju rezultati, ali mi gledamo samo sebe i cilj nam je vratiti se kući sa osvojenim bodovima", kazao je Zakarić za SportSport.ba, a potom nastavio:

"Velika je stvar što ćemo biti kompletni u Gradačcu. Kresinger je zbog povrede morao propustiti utakmicu sa Slobodom, no mislim da je sad spreman i da ćemo moći računati na njega. Ako ne sad, onda za vikend protiv Borca."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg će do kraja prvenstva voditi pravu bitku za osvajanje naslova prvaka, a Zakarić najvećeg konkurenta vidi u Sarajevu. 

"Vodit će se teška borba. Sarajevo nam je možda najozbiljniji konkurent, ali ne treba otpisati ni Željezničar. Mi želimo ići iz utakmice u utakmicu, bilježiti pobjede, a onda vjerujem da ćemo prvenstvo okončati u našu korist i osvojiti titulu", riječi su Zakarića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.