Nermin Zolotić pred susret sa Makedonijom

"Vremenski uslovi ne smiju uticati na našu volju i želju"

Naša mlada reprezentacija sutra će odigrati prijateljski susret sa svojim kolegama iz Makedonije. 

Pred ovaj susret razgovarali smo sa našim mladim reprezentativcem koji je rekao da će reprezentativci uraditi sve kako bi ostvarili pobjedu.

 

"Sigurno vrlo bitna utakmica za nas nas da se malo uigramo, iako su kao što vidite veoma teški vremenski uslovi za utakmicu, ali mi ćemo se potruditi i dati sve od sebe i nadamo se pobjedi," riječi su Zolotića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Sigurno je da će biti teško, ali mi ćemo dati sve od sebe. Ovaj teren ne smije da utiče na našu volju i želju. Možemo mi lošije odigrati, ali teren ne smije da utiče na našu volju i želju," rekao je Zolotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.