"Vrijeme je da Scudetto stavimo u ladicu"
Foto:EPA

Loša forma Stare dame

"Vrijeme je da Scudetto stavimo u ladicu"

S. Bošković

Kapiten Juventusa, Gianluigi Buffon, rekao je da je njegov tim fokusiran na popravljene trenutne forme i da ne obraćaju pažnju na titulu Serije A.

Crno - bijeli užasno su krenuli u novu sezonu i nakon poraza protiv Napolija nalazi se na 15. mjestu na tabeli sa samo šest osvojenih bodova iz šest odigranih susreta.

"U drugim takmičenjima ove sezone imali smo dobru igru, ali u ligi ne", rekao je Buffon.

"Moramo pronaći balans u timu. Mislim da je vrijeme da priču u Scudettu 'spremimo u ladice na par mjeseci', jer je razlika toliko velika da si ne možemo priuštiti priču o nećemu što je izvan naših mogućnosti", istekao je legendarni vratar Stare dame.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus naredni susret igra protiv Seville u Ligi prvaka, u srijedu. U prvom kolu najprestižnijeg evropskog takmičenja bili su bolji od Manchester Cityja na Etihadu rezultatom 2:1.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.