"Vrijeme je da Teodosić ode u NBA"

Najpoznatiji evropski košarkaški menadžer smatra

"Vrijeme je da Teodosić ode u NBA"

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović u razgovoru za 'SportKlub' izjavio je da Rade Zagorac narednog ljeta putuje u najjaču ligu na svijetu, te da bi 'preko bare' mogli i Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić.

"Logično bi bilo da u NBA odu Teodosić i Bogdanović. Da li će to uraditi, ne znam, jer oni nisu igrači o čijim karijerama ja vodim brigu, ali mislim da su obojica dugo u Evropi, dosta su postigli ovdje i mislim da je vrijeme da probaju u NBA. Teodosiću je u stvari i posljednji trenutak da ode u NBA. Sa povećanjem broja ugovora, pojavljuju se nova mjesta i ne bih se pretjerano iznenadio ako bi se u narednom periodu i Nedović vratio u NBA ligu", rekao je Ražnatović.

On smatra da bi i Dejan Musli bez problema mogao da zaigra u NBA ligi.

"Takođe, i Dejan Musli ima šansu da to uradi – sada će većina ljudi ovdje, naročito crno-bijela populacija, reći da je to jedna u nizu mojih marketinških izjava, ali to zaista nije tako. Dečko je bio MVP Endesa lige prošle godine, a sada je u još boljem timu, Unicahi. Riječ je o mladom, visokom, belom igraču i vjerujte mi da je ono što Musli igra u ovom trenutku znatno bolje od onoga što je Baynes igrao u Olimpiji kada je otišao u NBA", izjavio je najpoznatiji evropski košarkaški menadžer.

Ražnatović se potom dotakao i mladog košarkaša Crvene zvezde Marka Gudurića.

"Kontakti sa Spursima su čvrsti i vrlo česti, oni intenzivno prate njegov razvoj – neće biti jednostavno, ali postoji mogućnost. Gudurić takođe ima budućnost u NBA ligi, ali mislim da nije realno da se to dogodi sljedeće sezone", zaključio je Ražnatović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi