"Vrtić iz Golubovaca će imati šta da pokaže na Grbavici"

Crnogorski novinar Miloš Madžarović poručio

"Vrtić iz Golubovaca će imati šta da pokaže na Grbavici"

Adnan Beganović

U prvom susretu 1. pretkola Evropa lige bosanskohercegovački viceprvak, sarajevski Željezničar, na Grbavici će snage odmjeriti sa crnogorskom Zetom.

Crnogorska ekipa za mnoge ljubitelje fudbala u našoj zemlji je velika nepoznanica, a za SportSport.ba o Zeti je govorio novinar portala cg-fudbal.com Miloš Madžarović. "Fudbaleri Zete su u sezoni koja je za nama ostvarili odličan učinak.

Ekipa trenera Vlaisavljevića uspjela je da izbori izlazak na evropsku sceni. U prvom dijelu sezone, Zeta je igrala „toplo-hladno“, međutim dolaskom trenera Vlaisavljevića desio se pravi „bum“ na renoviranoj „Trešnjici“, istakao je Madžarović i dodao:

„Najmlađa ekipa u ligi mrsila je račune svim ekipama iz vrha tabele, tadašnjem aktuelnom šampionu, ekipi Mladosti, porazili su Budućnost kod kuće, Sutjesku u gostima. Da nije bilo kazne od strane FSCG (oduzimanje šest bodova, jer je u službene prostorije ulazilo lice koje nije imalo dozvolu) Zeta bi se sada pripremala za kvalifikacione mečeve za plasman u Ligu šampiona“. U drugom dijelu prošle sezone Zeta je briljirala, a trener Vlaisavljeć nije se bojao priliku pružiti golobradim mladićima.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

„Igrama u drugom dijelu sezone, mladi igrači Zete su pokazali da vrijede. Kapiten „vukova“ Igor Vujačić je tokom cijele sezone bio stub odbrane ovog tima. Dolaskom novog trenera Vlaisavljevića veliki broj mlađih igrača je dobilo priliku. Od svih, istakao se mladi centarfor Nikola Krstović (17). Ovaj momak je šansu uglavnom dobijao sa klupe i može se reći da ju je uvijek iskoristio na najbolji mogući način. Na 19 odigranih mečeva, jedan od najmlađih fudbalera u ligi je sedam puta tresao protivničke mreže. Pored njih dvojice, ne smiju se zaboraviti sjajni Vasko Kalezić koji briljira na svojoj poziciji, kao i malo iskusniji Aldin Adžović i Pjeter Ljuljđuraj“, govori crnogorski novinar i na kraju dodaje:

„Takođe, bitno je istaći da trener prvoligaša iz Golubovaca preferira napadački fudbal, za razliku od njegovih prethodnika. Ukoliko ponove igre iz drugog dijela 1.CFL kao i sa pripremnih mečeva Zećani se mogu nadati prolasku u 2. pretkolo Evropa lige."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi