"Zlatan će u Engleskoj ostaviti dubok trag, ako zaigra tamo"

Erik Hamren oduševljen igrama svog napadača

"Zlatan će u Engleskoj ostaviti dubok trag, ako zaigra tamo"

Endin Čaušević

Selektor reprezentacije Švedske, Erik Hamren, izjavio je da vjeruje da bi Zlatan Ibrahimović uspio ostaviti dubok trag u engleskoj Premier ligi.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se o tome da bi Ibrahimović svoju karijeru mogao nastaviti na Otoku, a najviše se dovodi u vezu sa prelaskom u Manchester United.

Hamren je kazao da je Ibrahimović nevjerovatno motivisan da se i dalje dokazuje, te da je siguran da može igrati na visokom nivou još nekoliko sezona.

"Ako je on motivisan da igra i dalje onda može ostati na vrhunskom nivou još nekoliko sezona. Ukoliko odluči da ide u Englesku siguran sam da će i tamo ostaviti dubok trag", rekao je Hamren, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ono što je mene najviše impresioniralo je da Zlatan uvijek pokušava da bude što bolji. On ima preko 30 godina, osvojio je skoro 30 titula, ali i dalje ima istu glad prema takmičenjima i fudbalu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi