"Znali smo da će utakmica biti s*anje, počinjem učiti ruski"
Foto: EPA

Thomas Meunier raspoložen

"Znali smo da će utakmica biti s*anje, počinjem učiti ruski"

Fudbalska reprezentacija Belgije je večerašnjom pobjedom nad Grčkom u Atini (2:1) osigurala prvo mjesto u grupi H i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Jedan od najboljih pojedinaca susreta ponovo je bio Thomas Meunier, koji je nakon završetka utakmice bio veoma raspoložen pred novinarima.

"Grčka uvijek igra defanzivno i znali smo da će utakmica biti s*anje, baš kao i kada smo se prvi put sastali u Briselu. Ipak, najvažnije je da smo pobijedili i da idemo na Svjetsko prvenstvo i sada trebamo slaviti. Imamo snažnu ekipu i zaslužili smo ovo", rekao je Meunier, koji se potom našalio:

"Počinjem polako učiti ruski jezik, trebat će mi dogodine".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Belgija se nalazi na prvom mjestu sa 22 boda (7-1-0) i impresivnom gol razlikom 35:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti