Rabiot dobio ponudu kao niko do sada: Nude mu čak 50 % od buduće prodaje!

Veznjak je slobodan agent

Rabiot dobio ponudu kao niko do sada: Nude mu čak 50 % od buduće prodaje!

A. Čaušević

Klubovi su spremni na mnoge stvari kako bi angažovali igrača koji bi im predstavljao ogromno pojačanje. 

Otkako je Adrien Rabiot odlučio da kao slobodan igrač napusti PSG njegova majka i zastupnica pregovora s najvećim klubovima.

Odličnog veznjaka praktično svake sedmice želi neki drugi klub, a iz Španije je dobio ponudu kao niko do sada.

Naime, Rabiota u svojim redovima želi vidjeti Betis, a klub iz Andaluzije mu je ponudio čak 50 % od buduće prodaje.

Ponuda koja definitivno djeluje primamljiva, međutim upitno je da li 24-godišnji fudbaler uopšte ima želju i volju da igra za klub koji ne nastupa u Ligi prvaka.

Rabiota je želio u svojim redovima vidjeti i Tottenham, ali se on zahvalio londonskom klubu. Razlog je nevjerovatan i poprilično bizaran. Smatrao je da Spursi nisu tim njegovog nivoa i da može mnogo bolje.

Inače, Francuz se od ranije spominje kao pojačanje Juventusa, Barcelone, Real Madrida i drugih velikana...

Rabiot mora mijenjati menadžera: Majka mu uništila odlazak u Barcu, a sada i Juventus

Francuski veznjak Adrien Rabiot vjerovatno je najveći gubitnik u ovoj sezoni jer je već pola godina van svih kombinacija u PSG-u.

Rabiot se najviše povezivao s Barcelonom i činilo se da je tu sve gotovo, ali je sve propalo jer je njegova majka tražila previše novca. Njegova majka je također i njegova menadžerica, ali u ovom poslu se nije baš pokazala najbolje.

Nakon što je Barca odustala od njega Rabiot je imao još ponude nekih klubova, a najveći interes pokazao je Juventus. Prethodnih dana se špekulisalo da je tu sve gotovo i da će on skoro sigurno doći u redove Stare dame.

No, Gazzetta dello Sport objavila je danas da je i tu sve propalo, te da je njegova majka ponovo glavni krivac. Navodno, ona je tražila od Juventusa ogromnu platu za svog sina čak više nego što ima i Mario Mandžukić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Poznato je da mu je Barcelona nudila čak deset miliona eura godišnje jer će doći kao slobodan igrač, no onda je njegova majka Veronique tražila 15 miliona eura zbog čega je katalonski klub odustao od njegovog dovođenja.

Gotovo istu stvar napravila je u pregovorima s Juventusom jer je jasno da Stara dama ne želi da se nadmeće oko cijene, te je njihova ponuda veoma jasna. Ukoliko Rabiot ne uzme stvari u svoje ruke na kraju bi se čini se mogao itekako kajati.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi