Sergio Ramos organizovao vanrednu pressicu i razjasnio stvari

Poslije niza medijskih natpisa

Sergio Ramos organizovao vanrednu pressicu i razjasnio stvari

A. Čaušević

Usljed medijskih natpisa posljednjih dana Sergio Ramos je bio primoran da organizuje vanrednu press-konferenciju. 

Glavna i praktično jedina tema štoperovog obračanja medijima bila je njegova budućnost u Realu i odnos s Florentinom Perezom.

"Želim da naglasim da ću svima odgovoriti na pitanja kako bi sve bilo jasno i da niko nema sumnji", rekao je Ramos na početku pressice.

Dugogodišnjeg kapitena Kraljeva ćemo i dalje gledati na stadionu Santiago Bernabeu.

"Špekulisalo se o mojoj budućnosti, ali bit ću jasan. Ovdje želim završiti svoju karijeru, ostatak mog ugovora želim odraditi ovdje, želim da lošu sezonu ostavim iza sebe i onog dana kada budem išao hoću da izađem na velika vrata, pobjedom, onako kako i zaslužujem."

Priznao je da na stolu ima ponudu iz Kine, ali da nije tražio da ode kao slobodan igrač.

"S Perezom imao odnos kao s ocem, uvijek sam mu govorio da nikad ne bih otišao odavde, igrao bih besplatno. Ponuda iz Kine je na stolu, ali još nisam razmišljao o odlasku tamo, niti sam tražio da me puste besplatno".

Kazao je kako mu smetaju pojedini natpisi medija te da ima podršku svojih saigrača.

"Ja sam kapiten i osjećam da me saigrači vole i podržavaju, oni su znali da nije bilo sumnje da ću ostati ovdje. Smeta mi ono kako se sve prenosi u medijima. Ovdje sam dugo godina, finansijska strana je u drugom planu."

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čini se da je ovo uvijek strategija da se zarad više, ali ja sam miran, sretan sam gdje jesam, zadovoljan sam s onim što sam osvojio i ekonomska strana je sekundarna".

Ramos je poslao poruku navijačima uz želju da ne padaju pod uticaj medijskih natpisa te da sve što se objavi nije tačno.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Ljigav i odvratan tip, ali mu je zena dobra kao avion - opalio bi je kao iz topa / cvrsto - muski bi joj zatresao mrezu
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi