Rabiotova majka predsjednika FFF-a nazvala lažljivcem

Nastavlja po starom

Rabiotova majka predsjednika FFF-a nazvala lažljivcem

E. Škorić

Majka Adriena Rabiota, veznjaka Juventusa, izvrijeđala je predsjednika Francuskog nogometnog saveza Noela Le Grea.

Francuski veznjak ne igra za reprezentaciju jer je odbio igrati u rezervama, a sve je počelo pred Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Čelnici Saveza su ga pokušali nagovoriti da promijeni mišljenje, ali je Rabiot ipak ostao prvi svome stavu. Od tada nije nastupao za nacionalni tim, a njegova majka ujedno i njegova agentica sada priča protiv Saveza.

"Moj sin nikada nije odbio francusku momčad. Le Gre nije ponudio Adrienu da se sastanu, to je laž. On je lažljivac. Nisam imala kontakte s njim. Koji nogometaš bi odbio igrati za francusku reprezentaciju?", kazala je igračeva majka Veronique za L'Equipe.

Veronique je već poznata kao nezgodna i problematična pregovaračica, stvorila je Rabiotu određene probleme prilikom nekih transfera, posebice u Juventus. Sada bi veznjak mogao da ode u Arsenal, ukoliko majka nešto ne napravi što će naškoditi poslu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi