"Računali smo da će nas potcijeniti"

Mirza Teletović nakon pobjede nad Hrvatskom

"Računali smo da će nas potcijeniti"

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine Mirza Teletović briljirao je večeras protiv Hrvatske, te sa 26 poena bio igrač susreta.

Nakon velike, velike pobjede, Teletović nije mogao sakriti zadovoljstvo.

"Silno smo se pripremali i koncentrisali za ovu utakmicu jer smo znali i računali na to da je za Hrvatsku ovo bio bitan susret i da bi mogli osjećati breme favorita. Da budem iskren, računali smo i na to da ćemo biti malo i potcjenjeni", kaže Teletović za SportSport.ba.

"Dobro smo pripremili ovaj meč, znali smo sve njihove mane i sutra uz malo sreće idemo na pobjedu koja nas vodi u drugi krug", rekao je naš najbolji igrač te dodao još i to da ga natečeni zglob neće zaustaviti niti u sutrašnjoj utakmici protiv Makedonije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.