Radan dan u Tuzla Cityju: Ozvaničeno još jedno i do sada najzvučnije pojačanje!

Nakon Barišića

Radan dan u Tuzla Cityju: Ozvaničeno još jedno i do sada najzvučnije pojačanje! · Zvanično

A. Čaušević

Dva dana uoči starta nove sezone Tuzla City je angažovala dva nova pojačanja. 

Prvo je ugovor s tuzlanskim premijerligašem potpisao Hrvoje Barišić, a nakon njega paraf je stavio i Nemanja Nikolić, bivši kapiten i najbolji strijelac Voždovca. 

Ovaj 32-godišnji veznjak koji je najzvučnije pojačanje Tuzla Cityja u ovom prijalaznom roku je potpisao dvogodišnji ugovor.

"U Tuzli sam dobro primljen. Nisam tu bio zadnjih desetak godina, ali mi se sviđa grad. Dobro je i što je Beograd blizu. Klub mi je također OK. Čuo sam sve najbolje, ambicije su tu i vjerujem da ćemo svi biti srećni na kraju, kazao je Nikolić.

Iako je rođen u Valjevu ima i crnogorsko državljanstvo, a za reprezentaciju ove države nastupio je u 12 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošao je školu Crvene zvezde za čije je i seniore nastupao, a nosio je još dresove bjeloruskog Dinamo Minska i Bate Borisova, zatim izraelskog Hapoela, crnogorskog Grblja te OFK Beograda i Spartaka.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Nalicu dobio si pojacanja hoces sad znati upraviti sa njima
5 0
kaskada24
Eto Nalić je od Husića dobio što je tražio. Sve mu Azmir pribavio. Sad je sve na njemu!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi