11

Komentari (11)

Amansio
Na moraju ga zvati da komentira, a koko će on analizirati to je njegova stvar. Samo da budemo jasni, ove rasisticke fore oko vrača čukundede mi se ne dopada, ali tko sam ja. Mene da netko za zdravlje pita pričao bih srodno mjestu, stručnoj spremi i periodu kada i gdje sam odrastao.
topnik1980
Hahahah nek ga jebu kad je prodana dusa cetnicka,da mu je da bude veliki sebe da u beogradu a rodeni sarajlija ma svi su oni isti samo im daj noz u ruku pa ces da vidis.
user1719223799
Zna im tatu i mamu hahaha ? Šabane, ovaj čovek priča o fudbalu i ne boji se nikog.
Simo
Ne voli humor: TLN, muziku: Čolić, Indeksi, Jadranka Stojaković, Dragan Stojnić, Dugme, tinejdžerske grupe ( Beograd ih nije imao ), a Srbi iz Sarajeva i Bosne su navijali za Zvezdu i Partizana, izuzev navijača Želje koji su bili teritorijalni, a što je Nele objasnio. Kusturica je svjetski režser i promoter Srbije.
Simo
Luzer i mućak od a do š
user1676717906
****m ti bre mamu na Cukarici, ti znas sve, papcino s Karaburme.
Zulfikar
Cuj za sebe kaze da on sve i svakoga zna, ?.
user1675926959
Rade samo govori kako jest sarajevskim žargonom a to što istina boli to je nešto drugo
amircoralic
Koji si ti papak iako si rodjen u bg
Benz
Andjus ozbiljni novinar.. Tito dragi
user1719152806
Samo da mi je znati ko još uzima za ozbiljno ovog parmaka. Rade za njega ozbiljan gospodin.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.