Bh. reprezentativac nakon blamaže: Upućujem izvinjenje navijačima!

Dotakao se i meča u nedjelju u Zenici

Bh. reprezentativac nakon blamaže: Upućujem izvinjenje navijačima!

Samir Mlaćo

O teškom porazu naše reprezentacije večeras dugo će se pričati. Luksemburg nam je očitao lekciju, bilo je čak 4:1.

Uputili smo tek dva udarca u okvir gola, bili bezidejni, tromi, bez vjere u sebe.

Mnogi debitanti su razočarali, a pred kamere je stao Rade Krunić. I sam se skoro pa izgubio u izjavi, a zatim uputio izvinjenje naciji.

"I mi igrači i navijači smo očekivali više. Sigurno smo svi zajedno razočarani. Moramo od nečega krenuti, da dignemo samopouzdanje koje je poljuljano, pa smo očekivali svi više. Tokom kvalifikacija smo igrali sve lošije i lošije, ovo danas je bila jedna od lošijih partija u posljednje vrijeme.

Loše smo otvorili meč, primili gol iz prve prilike i to je unijelo nesigurnost. Mi nećemo odustati, iako nemamo šansi u kvalifikacijama", rekao je Krunić.

Sada stiže Slovačka.

Oglasi

"Moramo reagovati kako treba. Utakmica bez rezultatskog značaja, podigla bi nam samopouzdanje, te se nadam da ćemo se bolje pokazati. Izvinjavam se svim navijačima, svima koji prate reprezentaciju. Ovo je debakl", rekao je član Milana.

Već u nedjelju naši momci dočekuju Slovačku u Zenici za kraj najgorih kvalifikacija ikada, a pitanje je čemu da se nadamo u navedeno meču. Vjerovatno novim protestima navijača, još jednoj blijedoj partiji, još jednom bolnom porazu reprezentacije koja strmoglavo tone...

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Portugal je u našoj grupi pred posljednje kolo na 27 bodova, Slovačka ima 19, a Luksemburg 14. Island ima deset, naša selekcija tek devet, a Lihtenštajn je bez boda.

Očekivati je da selektor Milošević u nedjelju pruži šansu i novim igračima, a ostaje da se vidi da li će i sam ostati selektor nakon što su Hadžibegić i Kodro dobijali otkaz nakon samo jednog poraza.

Top Komentari

kurcina2
E sad je red na zasluzene cevape da odete u Brajlovica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi