Poseban zadatak za Krunića protiv Liverpoola

Milanu treba čudo

Poseban zadatak za Krunića protiv Liverpoola

E. Ganibegović

Utakmicama 6. kola sutra i prekosutra kompletirat će se grupna faza Lige prvaka.

U Grupi B je jedino jasno da će Liverpool, koji je trenutno na maksimalnom učinku, kroz cilj proći prvi i zaigrati u osmini finala.

Preostale pozicije su potpuno otvorene i Milan, Atletico Madrid i Porto mogu završiti na bilo kojoj od njih.

Italijanskom Milanu trebat će pravo čudo kako bi prošao u osminu finala. Naime, trenutno su na trećoj poziciji, a u goste im dolazi Liverpool.

Milanu će trebati pobjeda protiv Liverpoola, te minimalno remi Atletica protiv Porta kako bi se našao među šesnaest najboljih u Evropi.

Trener ekipe sa San Sira, Stefano Pioli, najavio je i poseban zadatak za bh. reprezentativca Radeta Krunića.

"Morat ćemo igrati s mnogo ofanzivnih igrača. Krunić, Diaz i Messias znaju kako iskoristiti prostor, ući između linija i biti opasni. To može napraviti razliku", rekao je Pioli i dodao:

"Sutra će biti jako visok nivo i moramo odigrati iznad svojih mogućnosti. Igramo protiv tima koji je među najboljim na svijetu i to već godinama. Znamo šta trebamo uraditi, a imat ćemo i veliku podršku naših navijača."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Utakmica Milan - Liverpool na rasporedu je sutra od 21:00 na San Siru. 

Podsjetimo, prvi meč odigran 15. septembra na Anfieldu, Liverpool je slavio rezultatom 3:2.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malmi_Suomi
Naš Rade, naš BH reprezentativac će uraditi sve , samo da prođu dalje. Sretno Kruna BH BRATE pa šta god da bude.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi