Leao nije htio biti na treningu, Krunić je dobro vidio šta radi, a onda za Portugalca totalni šok

Nije to očekivao od bh. veznjaka

Leao nije htio biti na treningu, Krunić je dobro vidio šta radi, a onda za Portugalca totalni šok

Endin Čaušević

Milan je u subotu doživio težak poraz u gradskom derbiju od Intera sa 5:1, a bilo je jasno da ni na treningu jutros nije bila baš najbolja atmosfera. U centru pažnje posebno se našao Rafael Leao koji je izgledao totalno nezainteresovano, no potom je uslijedilo "buđenje" od strane Radeta Krunića.

Rossoneri su doživjeli težak udarac u subotu u okršaju protiv gradskog rivala Intera i malo ko je slutio da će Milan primiti pet golova.

Međutim, u taboru ovog tima nema vremena za žaljenje jer ih već sutra očekuje nastup u prvom kolu grnpne faze Lige prvaka kada će na San Siru ugostiti ekipu Newcastlea.

Koliko je poraz od Intera potresao igrače Milana najbolje se vidjelo na jutrošnjem treningu, a u centru pažnje našli su se Leao i Krunić.

Portugalac je od početka treninga bio totalno indisponiran i činilo se da je čekao što prije da se završi kako bi mogao da se vrati kući.

Oglasi

No, Krunić je vidio koliko je Leao nezainteresovan što baš i nije prihvatljivo u tako velikom klubu. Odlučio je malo razdrmati svog saigrača, a kamera je sve to uspjela da snimi.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@_newsmilan_/video/7280103940304194848[/tiktok]

Krunić se prišunjao Portugalcu iza leđa i udario ga je po rukama što Leao nije očekivao. To mu je bio znak za buđenje i da se mora malo više angažovati dok traje trening, a ne djelovati toliko vidno indisponiran.

Ovaj video ubrzo se pojavio i na društvenim mrežama, a navijači su također komentarisali da je neprihvatljivo da se najveća zvijezda u timu tako nonšalantno ponaša, te da je Krunić napravio dobar potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Leao je pred početak sezone zadužio dres s brojem deset i jasno je da se od njega s pravom mnogo očekuje, te da bude primjer saigračima i mlađim igračima svojim trudom koji trenutno baš i ne pokazuje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti