Detaljom sa štucni Krunić oduševio naciju

Zabilježeno na treningu

Detaljom sa štucni Krunić oduševio naciju

Admin Čaušević

Rade Krunić iza sebe ima sjajnu sezonu pošto je ostvario najveći uspjeh u karijeri osvajanjem Scudetta. 

Krunić se nakon završene sezone oženio sa dugogodišnjom djevojkom Ivanom Topalović pa se može reći da prolazi kroz veoma sretan period.

Nakon svadbe stigao je na reprezentativno okupljanje za mečeve Lige nacija, a igaro je protiv Finske u prvom kolu.

Navijači BiH jako cijene Krunića, a to će sigurno raditi još više nakon jednog detalja na njegovim štucnama.

Naime, na posljednjem treningu pred meč s Rumunijom fotografi su uhvatili detalj kojim Krunić na neki način pokazuje privrženost Bosni i Hercegovini.

Kao što se može vidjeti na fotografiji Krunić nosi specijalizirane štucne sa zastavom Bosne i Hercegovine i ispisanim incijalima R.K.

No description available.

I dok obavlja svoje reprezentativne dužnosti iz Italije su stigle pozitivne vijesti za ovog 28-godišnjeg igrača sredine terena.

Mediji na Apeninima pišu da su Rossoneri za Krunića spremili novi i značajno poboljšani ugovor te da će zarađivati više od aktuelnih 1.1 miliona eura.

Tokom šampionske sezone Krunić se pokazao kao igrač zadataka za Stefana Piolija pa ne čudi zašto prvak Italije želi produžuti saradnju.

Top Komentari

shzloshzlo
I šta sad? Ovo treba da je neka bombastična vijest? Čovjek iz Banja Luke, igra za svoju Domovinu BiH, koja mu je toliko dala radi karijere, i sad treba da je nešto"čudno"?! Bola Banja Luka je u BiH i ovo je meni skroz normalno. Samo što se Rade ne trudi u repki kao u Milanu. Eh TO može biti pitanje a ovo gore je normala za normalne.......
7 13
djenanj
Normalna stvar za osobu koja dolazi iz BiH. I ovo nije vidjelo štucni, ovo su obične čarape. Radetu svaka čast svakako i neka se malo više potrudi u nacionalnom dresu mada je i do sada pružao solidne partije. Generalno svi trebaju da ubace u malo veću brzinu! Sretno večeras Zmajevi !!!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti