Ibrahimović pored svog stavio dresove Krunića i Rebića, a jedna riječ je sve objasnila

Veliko slavlje Rossonera

Ibrahimović pored svog stavio dresove Krunića i Rebića, a jedna riječ je sve objasnila

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana nakon 11 godina čekanja konačno su uspjeli osvojiti titulu prvaka Italije.

Ove sezone u Seriji A smo gledali fantastičnu sezonu, a do posljednjeg kola nije se znalo ko će biti prvak.

Za Scudetto su se borili Milan i Inter, a na kraju Rossoneri su uspjeli pobjedom protiv Sassuola da dođu do titule prvaka koja se na San Siru čeka još od 2011. godine.

Milan je sa 3:0 jučer slavio u gostima, a nakon meča počelo je veliko slavlje. U centru pažnje našao se Zlatan Ibrahimović koji je uspio da dođe do novog trofeja u svojoj nevjerovatnoj karijeri.

Ibrahimović je znao kako da s navijačima proslavi titulu prvaka Italije, a nakon meča imao je i jednu sjajnu objavu na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, on je objavio fotografiju iz svlačionice na kojoj se vidi njegov dres pored dresova Radeta Krunića i Ante Rebića, te je samo kratko poručio "ić" aludirajući na njihova prezimena.

Opis nije dostupan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604155860
Ibra legenda a reklamira Jugoslaviju u malom.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi