Radinović: Hvala Želji, rastali smo se na korektan način

Bivši igrač Plavih za SportSport.ba

Radinović: Hvala Želji, rastali smo se na korektan način

Endin Čaušević

Prije nekoliko dana FK Željezničar je saopštio da Uglješa Radinović više nije član ovog kluba, te da je s njim sporazumno raskinuta saradnja.

Radinović je bio standardan član prve postave na početku ove sezone, ali se njegov status u klubu promijenio odlaskom Slavka Petrovića. Nakon što je Admir Adžem preuzeo trenersko mjesto Plavih ovaj 23-fudbaler izgubio je mjesto u prvoj postavi Željezničara.

U razgovoru za SportSport.ba sada već bivši igrač Željezničara izjavio je da je na Grbavici stekao mnogo novih prijatelja i jedno novo iskustvo, ali da mu još uvijek nije jasno zašto je izgubio mjesto u ekipi Plavih.

"Zahvaljujem se Želju, posebno navijačima i svima u klubu. U Željezničaru sam stekao puno novih prijatelja i jedno novo iskustvo koje će mi značiti u nastavku karijere. Nametnuo sam se kroz pripreme i bio sam standardan u evropskim utakmicama. Ipak, dolaskom novog trenera bilo je jasno da nisam u njegovim planovima", rekao je Radinović za SportSport.ba, te nastavio:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zaista ne znam pravi razlog zašto sam izgubio mjesto u ekipi. Nisam više mogao čekati, mlad sam i želim samo da igram. Zbog toga je odlučeno da se rastanemo. U narednim danima bih trebao znati gdje ću nastaviti svoju karijeru. Rastali smo se na lijep način, sporazumno i bez bilo kakve novčane naknade".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti